M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kaura-omenapaistos

M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Rapea kauramuru ja omenaa – taattua syksyn klassikkojälkiruokaa.



Raaka-aineet

600 g
omenalohkoja
Kuorrutus
50 g
pullomargariinia
2 ½ dl
kaurahiutaleita
¾ dl
fariinisokeria
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
kardemummaa
½ tl
kanelia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lohko omenat ja laita uunivuokaan.
2. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja ripottele omenoiden päälle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki

  • 600 g omenoita kertyy noin 8 pienestä tai 4 suuresta omenasta. Maukkain lopputulos syntyy hapokkaista omenoista.
  • Tarjoa omenapaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
21 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
21 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.0 g