G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Seesami-lohivartaat

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Paahdetut seesaminsiemenet lohen päällä tuovat kalavartaisiin pähkinäisen vivahteen. Lohivartaat valmistuvat nopeasti parilalla tai uunissa ja sopivat myös vierastarjottavaksi.



Raaka-aineet

8
varrastikkua
600 g
lohta
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
½ tl
suolaa
1 tl
chilijauhetta
3 rkl
seesaminsiemeniä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää (sulaneita) pakastelohikuutioita. Työnnä lohipalojen läpi puiset varrastikut.
2. Mausta vartaat situunankuoriraasteella, sitruunan mehulla, suolalla ja chilijauheella. Kierittele ne lopuksi varovasti seesaminsiemenissä.
3. Paista lohivartaat kuumalla parilalla muutamassa minuutissa, tai uunissa 220 asteessa noin 5-10 minuuttia.

Vinkki

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki/ IS Ruokala
Sydänmerkki/ IS Ruokala
Sydänmerkki/ IS Ruokala
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.5 g