Lohi-nuudelisalaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
- Kastike
-
Sydänmerkki-tuote1 cm palainkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulinkynsi
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote2 rkllimetin mehua
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 rklteriyaki-kastiketta
- Salaatti
-
120 gtäysjyvänuudeleita
-
Sydänmerkki-tuote3 (250 g)porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote150 gpunakaalia
-
Sydänmerkki-tuote1päärynä
-
Sydänmerkki-tuote100 gvihreää salaattia
-
Sydänmerkki-tuote400 glohta
-
Sydänmerkki-tuote2 rkllimetin mehua
-
2 rklteriyaki-kastiketta
-
Sydänmerkki-tuote1 ½ tlrouhittua pippurisekoitusta
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
- Koristeeksi
-
Sydänmerkki-tuote1 rkltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Tee ensin kastike: kuori inkivääri ja valkosipuli ja hienonna ne pieneksi. Purista limetin mehu. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo ne nopeasti kylmällä vedellä. Laita jäähtyneet nuudelit kastikkeeseen maustumaan.
3. Suikaloi porkkanat ja punakaali ohuiksi tikuiksi ja kuutioi päärynä. Revi salaatti.
4. Leikkaa lohi 4-8 osaan. Mausta lohipalat puristetulla limetin mehulla, teriyakikastikkeella ja pippurilla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä ja paista öljytyllä pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
5. Kokoa salaattiannokset lautasille laittamalla pohjalle kasvikset, sitten nuudeli ja lopuksi 1-2 lohipalaa / annos. Kaada pinnalle loput kastikkeesta. Koristele korianterilla.
Vinkki
- Katso muut herkulliset salaattireseptit täältä.
- Voit käyttää lohen sijaan tofua valmistaaksesi kasvisversion salaatista.