selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Lohi-nuudelisalaatti
Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lohi-nuudelisalaatti

Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lohisalaatti ryyditetään nuudeleilla ja maustetaan aasialaisittain. Raikkautta lohi-nuudelisalaattiin tuovat rouskuvat kasvikset ja päärynän makeus. Lohi-nuudelisalaatti on erinomainen ruoka lounaaksi tai päivälliseksi.



Raaka-aineet

Kastike
Sydänmerkki-tuote
1 cm pala
inkivääriä
Sydänmerkki-tuote
1
valkosipulinkynsi
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
öljyä
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
limetin mehua
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
teryakikastiketta
Salaatti
120 g
runsaskuituisia nuudeleita
Sydänmerkki-tuote
3 (250 g)
porkkanaa
Sydänmerkki-tuote
150 g
punakaalia
Sydänmerkki-tuote
1
päärynä
Sydänmerkki-tuote
100 g
vihreää salaattia
Sydänmerkki-tuote
400 g
lohta
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
limetin mehua
2 rkl
teryakikastiketta
1 ½ tl
rouhittua pippurisekoitusta
1 rkl
seesaminsiemeniä
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
Koristeeksi
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
tuoretta korianteria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Tee ensin kastike: kuori inkivääri ja valkosipuli ja hienonna ne pieneksi. Purista limetin mehu. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo ne nopeasti kylmällä vedellä. Laita jäähtyneet nuudelit kastikkeeseen maustumaan.
3. Suikaloi porkkanat ja punakaali ohuiksi tikuiksi ja kuutioi päärynä. Revi salaatti.
4. Leikkaa lohi 4 -8 osaan. Mausta lohipalat puristetulla limetin mehulla, teriyakikastikkeella ja pippurilla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä ja paista öljytyllä pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
5. Kokoa salaattiannokset lautasille laittamalla pohjalle kasvikset, sitten nuudeli ja lopuksi 1-2 lohipalaa / annos. Kaada pinnalle loput kastikkeesta. Koristele korianterilla.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g