G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lampaankyljykset

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Juhlavat lampaankyljykset ovat pikaruokaa parhaimmillaan



Raaka-aineet

1,4 kg
lampaankyljyksiä
1 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 oksaa
tuoretta rosmariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sivele lampaankyljykset öljyllä.
2. Sekoita suola, mustapippuri ja rosmariini keskenään esim. huhmaressa tai kulhossa lusikalla painellen.
3. Ruskista kyljykset molemmin puolin kuumalla paistinpannulla. Hiero mausteseos kyljysten pintaan. Kypsennä kyljyksiä 200 asteisessa uunissa 5 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
23 g
Suolaa
0.7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
SAGA
SAGA
SAGA
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
23 g
Suolaa
0.7 g