Lampaankyljykset
Juhlaruuan ei tarvitse aina viedä tuntikausia. Lampaankyljykset valmistuvat ruokapöytään alle puolessa tunnissa.
Raaka-aineet
-
1,4 kglampaankyljyksiä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote2 oksaatuoretta rosmariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sivele lampaankyljykset öljyllä.
2. Sekoita suola, mustapippuri ja rosmariini keskenään esim. huhmaressa tai kulhossa lusikalla painellen.
3. Ruskista kyljykset molemmin puolin kuumalla paistinpannulla. Hiero mausteseos kyljysten pintaan. Kypsennä kyljyksiä 200 asteisessa uunissa 5 minuuttia.
Vinkki
Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa
Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
23 g
Suolaa
0.7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: SAGA
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
23 g
Suolaa
0.7 g