selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
G Gluteeniton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Punainen kalakeitto

G Gluteeniton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kaipaatko vaihtelua kermaisille ja kirkkaille kalakeitoille? Kokeile tomaattista kalakeittoa! Tähän kalasoppaan jujua tuovat maustekurkku ja savulohi.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1
sipuli
Sydänmerkki-tuote
3
perunaa
4
porkkanaa
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä tai pullorasvaa
8 dl
vettä
½
kalaliemikuutio
2
laakerinlehteä
250 g
lämminsavustettua lohta
1
maustekurkku
1 tlk (400g)
tomaattimurskaa
½ tl
sokeria
¼ tl
jauhettua valkopippuria
Sydänmerkki-tuote
1 dl
persiljasilppua
Tarjoiluun
1 dl
kermaviiliä tai turkkilaista jogurttia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Hienonna sipuli. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Kuullota sipulia hetki öljyssä. Lisää vesi, liemikuutio ja laakerinlehdet sekä kasvikset. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä (15-20 minuuttia).
2. Kuutioi lohi ja maustekurkku. Lisää kala, maustekurkku, tomaattimurska, sokeri ja valkopippuri ja anna hautua muutama minuutti.
3. Viimeistele kalakeitto persiljasilpulla. Tarjoile kermaviilin tai turkkilaisen jogurtin kera.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
42 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
42 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g