G Gluteeniton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

One pot turskaa

G Gluteeniton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Pakastealtaasta nappaa aina! Pilko potut, puolita tomaatit, pätki kala, avaa kermapurkki ja kaada vuokaan mausteiden kanssa - pian helppo arkiruoka on valmis!



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
400 g
turska tai seifilettä (pakaste)
Sydänmerkki-tuote
500 g
jauhoisia perunoita
Sydänmerkki-tuote
3 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta
Sydänmerkki-tuote
1
sitruunan mehu
1 tl
suolaa
2 tl
kapriksia
Sydänmerkki-tuote
250 g
kirsikkatomaatteja
Sydänmerkki-tuote
(1 dl
tuoretta tilliä)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sulata turskafileet jääkaapissa. Pyyhi turskafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa 3-4 osaan.
2. Pese perunat juuresharjalla. Kuori perunat halutessasi ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita ruokakerma, sitruunanmehu ja suola uunivuoassa. Lisää turskapalat, perunat, kaprikset ja kirsikkatomaatit.
3. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat lähes kypsiltä. Lisää päälle halutessasi hienonnettua tilliä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
85 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
11.0 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
5.0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita