Ohrahelmi-broilerivuoka

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

0.85 kg
0.025 kg
Kanaliemijauhetta (vähäsuolainen, 30%)
1.7 kg
Vettä
0.8 kg
Broilerinfileetä (kypsä, hunajamarinoitu, rasvaa 1,3%, suolaa 0,9%))
0.05 kg
Rypsiöljyä
0.2 kg
Sipulikuutioita (pakaste)
0.03 kg
Valkosipulia
1.5 kg
Apetit Hedelmäinen kasvissekoitus
0.017 kg
Suolaa
0.02 kg
Persiljaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Mittaa ohrahelmet, liemijauhe ja vesi GN -vuokaan. (0,850 kg = 1 litra ohrahelmiä/vuoka) Sekoita. Lisää vuokaan kypsät broilerisuikaleet. Esikuumenna uuni 100 asteeseen 5 min. Vie vuoat uuniin. Höyrykeitä ilman kantta 25 minuuttia. Hauduta padassa öljyssä sipuli, murskattu valkosipuli ja hedelmäinen kasvissekoitus. Lisää suola. Välttämällä kasvisten pitkää kuumennusta saat värit pysymään raikkaina. Ota vuoat uunista. Lisää vuokaan n. 1,6 kg haudutattua kasvissekoitusta. Sekoita massa kevyesti. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta