Tipulasagne Lasagne Piccolosta

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

0.8 kg
0.8 kg
Broilerin fileesuikaleita (marinoitu, Sousvide, rasvaa 3,5%, suolaa 0,5%)
0.025 kg
Rypsiöljyä
0.2 kg
Sipulikuutioita (pakaste)
0.5 kg
Suikalejuureksia (pakaste)
0.006 kg
Currya (suolaton)
0.02 kg
Hunajaa
0.02 kg
Broilerimaustetta (suolaton)
4 kg
Vettä
0.025 kg
Kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.025 kg
Kanaliemijauhetta (vähäsuolainen, 30%)
0.35 kg
Keiju vaaleaa kastiketiivistettä
0.4 kg
Maustamatonta tuorejuustoa (vähälaktoosinen, rasvaa 14%)
0.002 kg
Rakuunaa (kuivattu)
0.2 kg
Juustoraastetta (mozzarella, rasvaa 20%)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Mittaa pasta ja kypsät broilerisuikaleet voideltuun GN-vuokaan. Freesaa sipuli ja kasvissuikaleet padan pohjalla, lisää mausteet. Lisää vesi, liemijauheet, kastiketiiviste, tuorejuusto ja rakuuna. Anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku. Kaada kastike vuokaan. Sekoita hyvin. Ripota juustoraastetta pinnalle. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta