Sydämellinen makaronilaatikko

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
0.9 kg
1 kg
Sous vide naudanjauhelihaa (kypsä, 10%)
0.005 kg
Yrttisekoitusta (suolaton)
0.3 kg
Sipulikuutioita (pakaste)
2 kg
Kevytmaitoa
1.2 kg
Vettä
0.2 kg
Kananmunaa
0.03 kg
Kasvisliemijauhe (vähäsuolainen, 37%)
0.003 kg
Pippurisekoitusta (suolaton)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Mittaa raaka kuitusarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 900 g/vuoka. Sekoita jauheliha, sipuli ja yrttisekoitus keskenään. Anna maustua. Sekoita jauhelihamassa makaronin joukkoon. Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku. Kaada munamaito vuokaan. Sekoita. Vie vuoat esikuumennettuun (höyry 100 C) uuniin välittömästi munamidon lisäämisen jälkeen. Kypsennä höyrykeittotoiminnolla 100 asteessa n. 20 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin. Anna vetäytyä lämpökaapissa. Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.3 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta