Kasvislasagne Piccolosta

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

0.85 kg
Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
2 kg
Vettä
0.17 kg
Sipulikuutioita (pakaste)
0.05 kg
Kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.15 kg
Keiju vaaleaa kastiketiivistettä
0.7 kg
Tomaattimurskaa
0.16 kg
Tomaattipyrettä (suolaton)
0.625 kg
Isoja kasvissuikaleita (pakaste)
0.005 kg
Valkosipulimurskaa
0.004 kg
Pizzamaustetta (suolaton)
0.002 kg
Mustapippurirouhetta
0.7 kg
Ruokakermaa (15%, laktoositon)
0.008 kg
Suolaa
0.005 kg
Sokeria
0.65 kg
0.15 kg
Juustoraastetta (mozzarella, 20% rasvaa)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Kuumenna soijarouhetta pakkauksessaan uunissa höyrykeittotoiminnolla hetken. Näin se pehmenee ja sulaa tasaisemmin kastikkeen joukkoon. Tai voit myös murustaa soijarouheen kylmänä kastikkeen joukkoon, näin kuumennusvaihe jää pois. Mittaa pataan vesi, sipulikuutiot, kasvisliemijauhe ja kastiketiiviste. Kuumenna kiehumapisteeseen. Lisää kastikepohjaan tomaattimurska ja -pyre, kasvissuikaleet, mausteet ja soijarouhe. Anna hautua hetken. Lisää kasvirasvasekoite ja tarkista maku. Kastike saa olla voimakkaan makuista, pasta laimentaa makua. Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm -vuokaan/ 0,650 kg/vuoka. Kaada päälle kuuma kastike (n. 5 l/vuoka) ja sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta