G L K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Tofu-avokadosalaatti

G L K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Jos tofu on sinulle vieras makuelämys, aloita tutustuminen tällä helpolla salaatilla



Raaka-aineet

270 g
maustamatonta, kovaa tofua
Marinadi tofulle
2 rkl
öljyä
2 rkl
valkoista balsamicoa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
soijakastiketta
Salaatinkastike
2 rkl
öljyä
2 rkl
valkoista balsamicoa
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Lisäksi
2 ruukkua
erilaisia salaatteja
½ ruukkua
tuoretta basilikaa
200 g
kurkkua
1
paprika
1
avokado
2 dl
mungpavun ituja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuutioi tofu. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää tofupalat. Anna maustua muutama tunti tai ainakin ainesten pilkkomisen ajan jääkaapissa.
2. Valmista myös salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset ja anna sen tekeytyä jääkaapissa.
3. Valmista myös salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset ja anna sen tekeytyä jääkaapissa.
4. Revi huuhdellut salaatit vadille. Revi joukkoon myös basilikan lehdet. Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi ja ripottele lehtien päälle.
5. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi avokado salaattiin ja lisää myös mungpavut.
6. Ruskista tofupalat marinadissaan paistinpannulla. Anna jäähtyä hetken ajan.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g