Valmistusohje
1. Ota sisäfilee puoli tuntia ennen kokkausta huoneenlämpöön. Poista mahdolliset kalvot.
2. Pyyhi herkkusienet puhtaiksi talouspaperilla ja viipaloi. Suikaloi myös herneet, kiinankaali ja sipuli. Silppua korianteri, valkosipuli, chili ja inkivääri.
3. Kuumenna (wokki)pannussa 1 rkl auringonkukkaöljyä ja seesamiöljy. Kuullota kaikki kasvikset kypsiksi. Jos kasvikset uhkaavat tarttua pannun pohjaan, lisää tilkka vettä.
4. Mausta korianterilla ja soijalla. Säästä osa korianterisilpusta koristeeksi.
5. Leikkaa lihaan syvä pitkittäin viilto, niin että saat fileeseen taskun. Täytä tasku kasvisseoksella ja sulje file cocktailtikuilla, jottei täyte valahda ulos. Paista lihan pintaan kaunis väri 1 rkl auringonkukkaöljyssä.
6. Laita liha ja vesi uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Aseta lihalämpömittari paikoilleen, ja paista fileetä 30-40 minuuttia eli kunnes mittari näyttää 67 astetta.
7. Ota liha pois uunista, kaada paistolientä pari desiä talteen kastiketta varten. Anna lihan vetäytyä folion alla 15 minuuttia ja viipaloi noin 1 cm paloiksi
8. Tee vetäytymisen aikana kastike: keitä (siivilöityä) paistolientä, kasvirasvasekoitetta ja maissitärkkelystä kattilassa pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Mausta.