Kuva: SAGA

Ainekset

400 g
kurkkua
1 cm pala
tuoretta piparjuusta
500 g
taimenfilettä
1 tl
suolaa
4
oksaa tuoretta tilliä
2 dl
valkoviiniä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Taimenta valkoviinissä

Monen puutarhan satoisasta kasvista on moneksi – pirteä piparjuuri maustaa niin lihan, kalan kuin kasviksetkin.

Monen puutarhan satoisasta kasvista on moneksi – pirteä piparjuuri maustaa niin lihan, kalan kuin kasviksetkin.

Kuva: SAGA

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
400 g
kurkkua
1 cm pala
tuoretta piparjuusta
500 g
taimenfilettä
1 tl
suolaa
4
oksaa tuoretta tilliä
2 dl
valkoviiniä

Valmistusohje

1.
Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2.
Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3.
Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.

Vinkki

  • Tosifanit voivat huoletta tuplata piparjuuren määrän.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g

Yhteistyössä