Kuhawok
Kuhawokissa kala yhdistyy kasvisten, kookosmaidon ja nuudelien kera herkulliseksi thaityyliseksi ateriaksi. Ja mikä parasta, kuhawok valmistuu pöytään puolessa tunnissa.
Raaka-aineet
-
400 gkuhafilettä
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote3 (250 g)porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote300 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote1 (200g)salaattifenkoli
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 dlkookosmaitoa, light
-
2 rklcurrytahnaa
- Lisäksi
-
6 - 8 dlvettä
-
250 gtäysjyvänuudelia
-
½ tlsuolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Poista kalafileistä mahdolliset ruodot, ja viipaloi n. 1,5 cm paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
3. Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan. Lisää veteen suola (½ tl) ja keitä nuudelit kypsiksi. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
4. Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja currytahna. Jatka kypsennystä hetki. Lisää lopuksi kalapalat ja kuumenna varovasti, jotta kala ei hajoa.
5. Lisää lopuksi kypsät nuudelit kastikkeen sekaan.
Vinkki
Olethan kokeillut jo possuwokkia ja broileriwokkia tai lisäkkeeksi sopivaa kaali-cashewwokkia?
Pääruoat
Kastikkeet ja padat
Pastat ja risotot
Kala ja äyriäiset
Kasvikset
Viljatuotteet
Alle tunnin sapuskat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g