Kuva: Sydänmerkki/ Suvi Laine

Ainekset

Burgeripihvit
300 g
silakkafileitä
50 g
parmesanjuustoa
1
muna
½ dl
korppujauhoja
½
sipuli
15 lehteä
tuoretta basilikaa
2 rkl
sitruunanmehua
¼ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua valkopippuria
Paistamiseen
2 rkl
öljyä
Lisäksi
4
sämpylää
4 rkl
pestokastiketta
8
salaatinlehteä
2
tomaattia
(avokadodippiä)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Silakkaburgerit italialaisittain

Basilikalla ja parmesanilla höystettynä silakkapihvit saavat italialaiseen vivahteen.

Basilikalla ja parmesanilla höystettynä silakkapihvit saavat italialaiseen vivahteen.

Kuva: Sydänmerkki/ Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Burgeripihvit
300 g
silakkafileitä
50 g
parmesanjuustoa
1
muna
½ dl
korppujauhoja
½
sipuli
15 lehteä
tuoretta basilikaa
2 rkl
sitruunanmehua
¼ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua valkopippuria
Paistamiseen
2 rkl
öljyä
Lisäksi
4
sämpylää
4 rkl
pestokastiketta
8
salaatinlehteä
2
tomaattia
(avokadodippiä)

Valmistusohje

1.
Laita pihvien ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. Paista kypsäksi öljytyllä ohukaispannulla (pari minuuttia/puoli) tai uunissa leivinpaperin päällä 200 asteessa 20 minuuttia. Taikinasta tulee 10 pihviä.
2.
Kokoa burgerit halkaisemalla sämpylät. Täytä kalapihveillä, pestolla, salaatilla sekä tomaattisiivuilla. Lisää halutessasi lusikallinen avokadodippiä
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
160 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g