selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Raparperivispipuuro
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raparperivispipuuro

M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raparperi ja mansikat tekeytyvät herkän roosaksi, pirteänmakuiseksi puuroksi. Vispipuuro maistuu entistä paremmalta kanelisokerin kera.



Raaka-aineet

1 l
vettä
Sydänmerkki-tuote
6 dl
raparperinpaloja
Sydänmerkki-tuote
3 dl (150 g)
mansikoita
1 dl
sokeria
Sydänmerkki-tuote
1 ½–2 dl
tummia mannasuurimoita
½ mm
suolaa
Tarjoiluun
Kanelisokeria
Sydänmerkki-tuote
Rasvatonta maitoa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi. Lisää raparperinpalat, mansikat ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät.
2. Lisää mannasuurimot koko ajan sekoittaen. Hauduta kymmenen minuuttia ja mausta suolaripauksella. Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
3. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Vinkki

Vaihda makuainetta ja vispipuuro muuntautuu uudenmakuiseksi ja näköiseksi. Perusohje 1 l vettä, 3–4 dl marjoja, survoksena 2 dl. Hedelmistä puuroon sopivat esimerkiksi omena tai aprikoosi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.1 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.1 g