K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Punajuurikakku

K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Tämän tortun hehkuva puna ja mehevä maku on punajuuren ansiota.



Raaka-aineet

1 ½ dl
pullomargariinia
1 ½ dl
piimää
4
munaa
4 dl
vehnäjauhoja
3 dl
sokeria
1 dl
kaakaojauhetta
2 tl
kardemummaa
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
soodaa
4 dl
punajuuriraastetta (n. 300g punajuuria)
Tarjoiluun
2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita rasva, piimä ja munat tasaiseksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset sekä lopuksi hienoksi raastettu punajuuri.
2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm). Paista 175 asteessa noin tunti.
3. Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa hiukan jäähtyneenä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
330 kcal
Rasvaa
16 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
40 g
josta sokereita
25 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g
Pääraaka-aine
Teema
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
330 kcal
Rasvaa
16 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
40 g
josta sokereita
25 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g