G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Piparjuurella maustettu possupannu

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kirpakka piparjuuri ja sitruuna tuovat terävyyttä possun ja perunalohkojen makumaailmaan. Nopea ja helppo possupannu valmistuu käden käänteessä uunissa myös arjen ruokapöytään.



Raaka-aineet

1 kg
jauhoisia perunoita
400 g
possun sisäfilettä
1 rs (250g)
kirsikkatomaatteja
½
sitruuna
3 rkl
öljyä
1 ½ tl
suolaa
Pinnalle
2-3 rkl
piparjuurta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Pese perunat, leikkaa lohkoiksi. Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Pese sitruuna lämpimällä vedellä, leikkaa lohkoiksi, poista siemenet tarvittaessa.
2. Sekoita perunat, possuviipaleet, tomaatit, öljy ja suola kulhossa. Puristele sitruunalohkoista mehua perunaseoksen joukkoon, lisää kulhoon puristetut lohkot.
3. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Raasta päälle tuoretta piparjuurta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6.0 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
6.0 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita