L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Venäläinen riistakäristys

L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Käristystä porosta tai riistasta valmistuu vähällä vaivalla, leppoisasti haudutellen



Raaka-aineet

480 g
poron- tai saksanhirvikäristystä
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
1 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
cayannepippuria
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
170 g
venäläisiä suolakurkkuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa hieman sulanut käristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä öljy. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla.
2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki. Lisää vesi ja liemikuutio sekä kuutioidut suolakurkut. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g