Mansikkamaiquiri
Alkoholiton ja mansikkainen mocktail juhlistaa vaikka kaunista kesäpäivää. Raikas ja paksu marjanektari sopii myös jälkiruuaksi.
Raaka-aineet
-
20jääpalaa
-
Sydänmerkki-tuote350 gkotimaisia mansikoita (esim. pakaste)
-
½ dlmehua
-
Sydänmerkki-tuote2limen mehu
-
2 rklsokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita jääpalat tehosekittimeen. Lisää (hieman sulaneet) mansikat, mehu, limenmehu ja sokeri. Aja sileäksi ja kaada cocktaillasiin.
Välipalat ja jälkiruoat
Juomat
Marjat ja hedelmät
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Juhlan aikaan
Parasta sitruksista
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g