Juustoinen uunihauki
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote300 gporkkanoita
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
400 ghaukifilettä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote2 rklsitruunan mehua
-
Sydänmerkki-tuote2 prkkermaviiliä
-
Sydänmerkki-tuote1 dltilliä
-
1 tlpaprikajauhetta
-
Sydänmerkki-tuote2 dljuustoa raastena
Valmistusohje
1. Kuori porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi myös paprika ja hienonna sipuli. Hienonna halutessasi myös valkosipulin kynnet.
2. Levitä porkkana-, paprika- ja sipulipalat uunivuokaan. Levitä kala kasvisten päälle. Mausta kala suolalla, pippurilla ja sitruunan mehulla.
3. Sekoita kermaviili, mausteet ja juustoraaste. Levitä seos kalan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.