Broileritaskut vuohenjuustolla
Arkinen broileri taipuu juhla-ateriaksi, kun täytät fileet vuohenjuustolla. Taskujen sisältä valuu kypsennettäessä hieman vuohenjuustoa – kaapaise valunut juusto broilerin päälle uunista ottamisen jälkeen.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote4maustamatonta broilerin rintafileetä
-
Sydänmerkki-tuote1omena
-
100gvuohenjuustoa
-
Sydänmerkki-tuote4 oksaatuoretta rosmariinia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklsinappia
-
½ tlsuolaa
- Lisäksi
-
8cocktailtikkua
-
1 rklvoita tai pullomargariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Leikkaa broilerin fileiden keskelle viilto niin, että saat avattua fileet kirjan kannen tapaan auki.
2. Pese omena, poista kota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaksi viipaleeksi. Hienonna rosmariini.
3. Voitele broilerinfileet sinapilla. Ripottele päälle rosmariinia. Levitä fileiden toiselle puolelle omenaviipaleita ja vuohenjuustoviipaleita. Taita fileet takaisin kiinni niin, että täyte jää fileen sisälle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja halutessasi lisää hienonnettua rosmariinia.
4. Kuumenna rasva paistinpannulla. Nosta pannulle pari täytettyä broilerifileetä kerrallaan ja ruskista molemmin puolin. Jatka kypsennystä uunissa 225 asteessa 20-30 minuuttia
Vinkki
Kokeile omenan sijaan päärynää täytteessä. Tarjoa raikkaana lisukkeena karviaischutneyta sekä paahdettua rosollia
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.8 g