Äyriäisiä vartaassa
Äyriäiset kypsyvät vartaissa nopeasti. Jos käytät varrastikkuna sitruunaruohoa, saat ruokaan lisämakua.
Raaka-aineet
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote½chili
-
Sydänmerkki-tuote10ruohosipulin vartta
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklseesaminsiemeniä
- Lisäksi
-
250 gjättikatkaravun pyrstöä
-
8-10 (250 g)kampasimpukoita
-
½ tlsuolaa
-
2sitruunanruohoa tai 4 varrastikkua
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Hienonna chili ja ruohosipuli. Sekoita marinadin ainekset.
2. Kuori jättiravunpyrstöt. Mausta ne ja kampasimpukat suolalla.
3. Pujota äyriäiset varrastikkuihin tai pitkittäin halkaistuihin sitruunanruohoihin. Sivele äyriäisiä marinadilla.
4. Kypsennä vartaita grillissä tai parilassa muutamia minuutteja. Voit myös höyryttää vartaat kypsiksi, 8 min ajan.
Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: SAGA
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g