Ruismarjapuuro
Perinteinen ruismarjapuuro maidon kera - voiko ihanampaa välipalaa olla! Jos haluat puurohetkestäsi vielä erityisemmän, vaahdota kaveriksi vaniljakastiketta.
Raaka-aineet
-
1 ½ lvettä
-
Sydänmerkki-tuote5 dlpuolukoita
-
1 dlsokeria
-
5 dlruisjauhoja
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
Sydänmerkki-tuote6 dlmaitoa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, marjat ja sokeri. Lisää ruisjauhot hyvin vatkaten.
2. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä tunnin ajan. Sekoita välillä, jotta puuro ei pala pohjaan. Mausta lopuksi suolaripauksella.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.1 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.1 g