selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Cocktailpalat savuporotäytteellä
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Cocktailpalat savuporotäytteellä

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Coktailpalat kruunaavat kaikki juhlatarjoilut. Porotäytteiset suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin ja edustavat aitoa suomalaista makumaailmaa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
40 g
kylmäsavuporoviipaleita
Sydänmerkki-tuote
1
punasipuli
Sydänmerkki-tuote
½
paprika
Sydänmerkki-tuote
100 g
maustettua tuorejuustoa
Sydänmerkki-tuote
200 g
kermaviiliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.

Vinkki

Vinkki
Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti- tai kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g