Pestosilakat
Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!
Raaka-aineet
-
800 gsilakkafileitä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
½ dlpestokastiketta
-
Sydänmerkki-tuote½ pkt (125 g)kotijuustoa
-
(2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
2. Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g