L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Päärynäinen kaurapuuro

L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Perinteinen kaurapuuro nousee uudelle tasolle, kun keität sen kaurajuomaan ja maustat uudella tavalla.



Raaka-aineet

4 dl
kaurajuomaa
2 dl
kaurahiutaleita
1
päärynä
1 tl
hunajaa
1 tl
kanelia
½ tl
neilikkaa
½ tl
inkivääriä
¼ tl
suolaa
1 rkl
pullomargariinia
1 dl
mantelilastuja tai pähkinärouhetta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Mittaa kattilaan kauramaito ja kaurahiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita ja laita kansi päälle. hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
2. Kuori ja kuutioi sillä aikaa päärynä. Lisää päärynäkuutiot, mausteet ja rasva kattilaan. Jos puuro on liian paksua, lorauta mukaan kaurajuomaa. Ripottele mantelit tai pähkinät valmiin puuron pinnalle.

Vinkki

Saat viljaisemman puuron, kun vaihdat kaurahiutaleet ruis- tai neljän viljan hiutaleisiin

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.4 g