selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Juustoinen kukkakaalikeitto
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Juustoinen kukkakaalikeitto

G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kukkakaali ja kesäkurpitsa saavat tässä keitossa makua ja samettista pehmeyttä sulatejuustosta. Keitto on helppo ottaa mukaan termarissa, kupponen kuumaa kasviskeittoa lämmittää mukavasti esimerkiksi retkellä.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
900 g
kukkakaalia (esim. pakaste)
Sydänmerkki-tuote
500 g
kesäkurpitsaa
Sydänmerkki-tuote
1
sipuli
8 dl
vettä
250g
sulatejuustoa (esim. viherpippurin makuista)
1-1½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita kukkakaali, pilkottu kesäkurpitsa ja lohkottu sipuli kattilaan. Jos käytät tuoretta kukkakaalia, lisää myös kaalin lehdet. Keitä vedessä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
2. Lisää sulatejuusto kypsien kasvisten päälle, sekoita liemen joukkoon ja anna kiehua pari minuuttia. Soseuta keitto ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
45 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
45 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.7 g