Hedelmäinen salaatti
Hedelmäinen salaatti on pääruuan raikas lisuke.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 gvesimelonia
-
Sydänmerkki-tuote200 ghunajamelonia
-
Sydänmerkki-tuote150 gkurkkua
-
Sydänmerkki-tuote100 gsalaattia
-
Sydänmerkki-tuote1tomaatti
-
Sydänmerkki-tuote1kiivi
-
Sydänmerkki-tuote1persimon-hedelmä tai mandariini
-
Sydänmerkki-tuote2luumu viipaloituna
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote1 rklrouhittua mantelia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Huuhdo ja tarvittaessa kuori kasvikset ja hedelmät. Revi salaatinlehdet lautaselle. Asettele niiden päälle lohkotut hedelmät ja kasvikset.
2. Ripottele pinnalle mantelirouhe ja lorauta päälimmäiseksi öljyä salaatinkastikkeeksi.
Vinkki
Salaatti sopii mainiosti rapeiden broilerpihvien seuraksi.
Lisäkkeet
Kasvislisäkkeet
Kasvikset
Marjat ja hedelmät
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Parasta sitruksista
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g