Ainekset
- Marinadi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
½chili
-
4 tlöljyä
-
4 tlvalkoista balsamicoa
-
4 tlsoijakastiketta
-
4 tlhunajaa
-
1 tlrosmariinia
- Lisäksi
-
500 gbroilerin filettä
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2. Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
Tarjoa lisänä esimerkiksi mehukasta coleslawta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Broilerivartaat
Marinoi etukäteen broilerivartaat herkullisiksi inkiväärillä ja chilillä. Vartaassa liha kypsyy nopsaan ja kesän maukkain grilliateria on pian valmis! Mehukas coleslaw on oiva lisäke.
Marinoi etukäteen broilerivartaat herkullisiksi inkiväärillä ja chilillä. Vartaassa liha kypsyy nopsaan ja kesän maukkain grilliateria on pian valmis! Mehukas coleslaw on oiva lisäke.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Marinadi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
½chili
-
4 tlöljyä
-
4 tlvalkoista balsamicoa
-
4 tlsoijakastiketta
-
4 tlhunajaa
-
1 tlrosmariinia
- Lisäksi
-
500 gbroilerin filettä
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2. Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
Tarjoa lisänä esimerkiksi mehukasta coleslawta.
Valmistusohje
1.
Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2.
Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3.
Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
Tarjoa lisänä esimerkiksi mehukasta coleslawta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g