Välimerellinen uunilohi

Valio Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
2 kg
0.015 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria
Sydänmerkki-tuote
1 kg
0.07 kg
vaaleaa suurustejauhetta
0.005 kg
kuivattua oreganoa
0.5 kg
kirsikkatomaatteja
0.05 kg
Valio FS valkosipulikuutiota
0.01 kg
tuoretta basilikaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Asettele jäiset lohifileet 1/1 GN-vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon vaalea suurustejauhe ja oregano. Levitä jogurttiseos, puolitetut (tai kokonaiset) kirsikkatomaatit ja valkosipulikuutiot fileiden päälle.
  3. Paista 185 °C uunissa n. 30 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta