Nacho Uunikala

Valio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1.35 kg
Sydänmerkki-tuote
1.35 kg
Sydänmerkki-tuote
0.7 kg
0.38 kg
kylmää vettä
0.046 kg
kylmätärkkelystä
0.026 kg
maissitärkkelystä
0.022 kg
suolaa
0.001 kg
valkosipulijauhetta
0.001 kg
juustokuminaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
chilijauhetta
0.26 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
0.17 kg
tomaattimurskaa
Pinnalle
0.06 kg
nachos-chipsejä
0.1 kg
Valio juustoraasteseosta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Annostele kalakuutiot GN-vuokaan.
  2. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon ja vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio Koskenlaskija® cheddar kastike sekä tomaattimurska, sekoita tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  3. Ripottele murennettuja nacho-sipsejä sekä juustoraastetta pinnalle juuri ennen paistoa.
  4. Paista kuivapaistolla 125 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Annostelu 1/1 65mm GN-vuokaan: 2,7 kg kalaa, 1,6 kg kastiketta

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta