MiFu Lasagnette kylmävalmistettuna

Valio Oy



Raaka-aineet

1.6 kg
kylmää vettä
Sydänmerkki-tuote
0.9 kg
0.13 kg
kylmätärkkelystä
0.027 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.007 kg
suolaa
0.016 kg
hienoa sokeria
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.001 kg
kuivattua basilikaa
0.003 kg
valkosipulijauhetta
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
0.8 kg
Valio MiFU® jauhista Original
0.1 kg
pakaste sipulikuutioita
0.35 kg
pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
0.8 kg
tomaattimurskaa
0.15 kg
tomaattipyreetä
0.4 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.8 kg
täysjyvä lasagne piccolo pastaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan ( ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta ). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata ( noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Pienennä kierroksia padassa.

Lisää Valio MiFU® jauhis Original , kasvikset, tomaattimurska ,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto ( sekä mahdollisesti loput nesteet ). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan lasagnette piccolo, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.

Annostele massa 65 mm GN-vuokiin. Paista yhdistelmäpaistolla ( kosteus 40 % ) 130 asteessa noin 50 minuuttia ( tai sisälämpötila min 83 astetta ) , ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta