Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia
Annoksia
Annoskoko 250g
Saanto
5 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1.32 kg
-
1 kgValio FS parsakaalia
-
1 kgValio FS papupalaa
-
1 kgromanescoa
-
1 kgValio herneitä
-
0.03 kgValio Eila® Laktoositon maitojauhetta
-
0.015 kgValio FS valkosipulikuutioita sulatettuna
-
0.2 kgrypsiöljyä
-
0.02 kgvalkoviinietikkaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Kypsennä punajuurikroketit uunissa.
- Sekoita kasvikset maitojauheessa ja kypsennä uunissa 190° C 10 min.
- Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta valmiit kasvikset vinaigretellä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
3.3 g
Suolaa
0.2 g
![Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Punajuurikroketit-ja-marinoidut-kasvikset.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642678682&s=add252790ab4c423cd42976109a4a2d5)