Ainekset

0.4 kg
Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
0.014 kg
Oliiviöljy
0.06 kg
Sipuli
0.008 kg
Valkosipulin kynsi
0.002 kg
Oregano
0.001 kg
Timjami
0.003 kg
Suola
0.001 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.8 kg
Tomaattimurska
0.2 kg
Vesi
0.03 kg
Lihafondi
0.14 kg
Lasagnelevy
0.2 kg
Ricottajuusto (rasvaa 9 %)
Viimeistelyyn
0.15 kg
Kirsikkatomaatti
0.02 kg
Basilika tuore
0.001 kg
Mustapippuri, rouhittu

Valmistusohje

  1.  Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmeää. Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada pannulle tomaattimurska, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
  4. Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita välillä kypsennyksen aikana. Tarkista pastan kypsyys.
  5. Lusikoi pinnalle ricottajuusto ja pyöräytä kevyesti lusikalla, jotta ricottajuusto sekoittuu hieman lasagneen.
  6. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää pannulle. Viimeistele pannulasagne tuoreella basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta