Chili con carne punajuurilla

Snellmanin Lihajalostus Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
0.4 kg
0.5 kg
Punajuurta
0.4 kg
Paseerattua tomaattia
0.11 kg
sipulia
0.012 kg
valkosipulinkynttä
0.004 kg
punainen chili
0.004 kg
paprikajauhetta
0.004 kg
juustokuminaa
0.001 kg
mustapippuria
0.23 kg
kidneypapuja (säilyke, á 380 g / 230 g)
Paistamiseen
0.03 kg
rypsiöljyä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Kuori punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit, valkosipulit sekä chili. 
  2. Ruskista Snellman naudan palapaistikuutiot muutamassa erässä kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä ruskistetut lihapalat pataan. 
  3. Kuullota sipulisilppua ja chiliä öljyssä paistinpannulla muutama minuutti, lisää pataan. 
  4. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, punajuuriraaste ja mausteet. Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 60–90 minuuttia tai kunnes liha on mureaa. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa huuhdellut kidneypavut ja jatka hetki kypsentämistä, jotta pavut kuumenevat. 
  5. Tarjoile maistuva chili con carne täysjyväriisin kera.

 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.2 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta