Kevätsalaatti

Valio Oy



Raaka-aineet

0.3 kg
jäävuorisalaattia
0.4 kg
ananasta omassa mehussaan
1 kg
Valio Kalifornia mixiä
0.25 kg
keitettyjä munia
0.4 kg
Tuote puuttuu: Valio raejuusto 400 g rasvaton HYLA® ???
KASTIKE
0.3 kg
Valio ruokajogurttia
0.004 kg
sokeria
0.001 kg
mustapippuria (esim. Santa Maria)
0.003 kg
suolaa (esim. jodioitu ruokasuola)
0.25 kg
tomaattia
KORISTELUUN
keltuaisia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Pese, linkoa ja pilko salaatti. Kuutioi ananas. Höyrykypsennä kalifornian mixiä n. 4 min ja jäähdytä. Erota kypsistä munista keltuaiset ja valkuaiset. Kuutioi valkuaiset. Sekoita salaattiainekset keskenään, jätä keltuaiset koristeeksi. Koristele tomaattilohkoilla ja siivilän läpi puserretulla keltuaisella. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta