Kaalipata

Valio Oy



Raaka-aineet

2.5 kg
valkokaalia suikaleina
0.5 kg
Valio sipulikuutioita
0.02 kg
Valio valkosipulirouhetta
2 kg
vähäsuolaista lihalientä (esim. Knorr nro:8120629)
1.25 kg
Valio vihannessuikaleita
0.6 kg
broilernakkeja (esim. Popsi 300 g)
0.003 kg
mustapippurirouhetta (esim. Santa Maria)
0.002 kg
meiramia (esim. Santa Maria)
0.13 kg
siirappia
PINNALLE
0.02 kg
Valio hienonnettua persiljaa
LISÄKSI
0.1 kg
Valio rasvatonta raejuustoa

Valmistusohje

Hauduta kaalia ja sipuleita lihaliemessä kiertoilmauunissa 180 asteessa välillä sekoittaen n. 40 min. Lisää vihannessuikaleet, broilerinakit paloiteltuna ja mausteet. Kypsennä kunnes vihannessuikaleet ovat pehmenneet. Mausta siirapilla ja koristele pinta persiljalla. Tarjoile raejuuston kanssa.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta