Appelsiinikirjolohi

Valio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1.5 kg
MARINADI
0.006 kg
suolaa
0.002 kg
sitruunapippuria
0.5 kg
Valio appelsiinitäysmehutiivistettä
Sydänmerkki-tuote
0.3 kg
0.2 kg
vettä
0.03 kg
tuoretta inkivääriä
0.03 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä. Tarjoile runsaskuituisen pastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta