Amerikan papupata

HKScan Finland Oy

Hyvien valintojen viikon ruokaohje 2012



Ainekset

6 kg
HK Naudan jauhelihaa 8-10 %
1.3 kg
sipulikuutioita
1.3 kg
porkkanaa
1.3 kg
paprikaa
5 kg
tomaattimurskaa
5 kg
vettä
0.05 kg
vähäsuolaista lihaliemijauhetta
1.3 kg
pakastemaissia
1.3 kg
valkoisia papuja
0.2 kg
maissitärkkelystä
laakerinlehtiä
mustapippurirouhetta
chilijauhetta

Valmistusohje

  1. Ruskista jauheliha. Kiehauta padassa lihaliemi ja lisää ruskistettu jauheliha.
  2. Freesaa sipulikuutiot sekä porkkana- ja paprikasuikaleet pannulla. Lisää kasvikset ja mausteet pataan, hauduta hetki.
  3. Lisää lopuksi maissit ja pavut. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Tarkista maku.
Tarjoa täysjyväpastan tai -riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta