Kalkkunarisotto

HKScan Finland Oy



Raaka-aineet

2 kg
HK Kariniemen Kalkkunan paistisuikaleita miedosti suolattu
1 kg
pitkäjyväistä riisiä
2 kg
vähäsuolaista kanalientä
0.05 kg
rypsiöljyä
0.3 kg
purjoa
valkosipulia
0.4 kg
sellerikuutioita
0.6 kg
porkkanakuutioita
paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Ruskista kalkkunasuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Mittaa riisi, kanaliemi ja öljy Gn -vuokaan ja keitä höyryssä 100 °C 25 minuuttia. Freesaa purjo, valkosipuli, paprikajauhe sekä selleri- ja porkkanakuutiot padassa. Lisää kalkkunasuikaleet ja riisi, mausta ja anna hautua hetki. Tarkista maku. Ripottele valmiin risoton pinnalle runsaasti tuoretta persiljaa. Tarjoa lisänä runsaskuituista leipää.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta