Broileri-perunasalaatti

HKScan Finland Oy



Raaka-aineet

8 kg
HK Kariniemen Kananpojan paistisuikale, hunajamarinadissa
6.5 kg
kypsiä perunakuutioita
3.5 kg
papupaloja
3.5 kg
maustekurkkukuutioita
3 kg
omenakuutioita
2 kg
hillosipuleita tai sipulia
0.5 kg
kaprista
0.5 kg
purjoviipaleita
kirveliä
5 kg
kermaviiliä
0.3 kg
maustekurkkujen lientä
0.2 kg
sinappia
currya

Valmistusohje

Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Kypsennä pavut yhdistelmäuunissa höyrypaisto-ohjelmalla noin 2-3 minuuttia, mausta suolalla ja anna jäähtyä. Sekoita raaka-aineet keskenään. Sekoita myös kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike salaatin joukkoon.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta