Broileri-perunasalaatti
Annoksia
Annoskoko 330g
Saanto
0 kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
8 kgHK Kariniemen Kananpojan paistisuikale, hunajamarinadissa
-
6.5 kgkypsiä perunakuutioita
-
3.5 kgpapupaloja
-
3.5 kgmaustekurkkukuutioita
-
3 kgomenakuutioita
-
2 kghillosipuleita tai sipulia
-
0.5 kgkaprista
-
0.5 kgpurjoviipaleita
-
kirveliä
-
5 kgkermaviiliä
-
0.3 kgmaustekurkkujen lientä
-
0.2 kgsinappia
-
currya
Kastike
Valmistusohje
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Kypsennä pavut yhdistelmäuunissa höyrypaisto-ohjelmalla noin 2-3 minuuttia, mausta suolalla ja anna jäähtyä. Sekoita raaka-aineet keskenään. Sekoita myös kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike salaatin joukkoon.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.6 g
![Broileri-perunasalaatti](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Broileri-perunasalaatti_191113_061808.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676934&s=8c0b42f97e983fcd9fb57198a7aed6fe)