Aasialainen kalapata

Valio Oy



Raaka-aineet

0.04 kg
tuoretta inkivääriä
0.2 kg
Valio sipulikuutioita
Sydänmerkki-tuote
0.02 kg
2.5 kg
Valio Kantonin kasviksia
0.8 kg
Valio appelsiinitäysmehua
Sydänmerkki-tuote
0.15 kg
0.01 kg
vähäsuolaista kalaliemijauhetta (suolaa max 0,3% valmiissa liemessä)
0.015 kg
currya
Sydänmerkki-tuote
1.25 kg
0.006 kg
suolaa
0.02 kg
sitruunapippuria
0.015 kg
Valio hienonnettua tilliä
0.01 kg
tuoretta kynteliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Hienonna inkivääri. Anna sipulin ja inkiväärin pehmetä Oivariini juoksevassa kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 2 min. Lisää Kantonin kasvikset, täysmehu, ruoka 13%, kalaliemijauhe ja curry. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 20 min. Mausta sulatetut kirjolohikuutiot suolalla, sitruunapippurilla ja yrteillä. Lisää kasvisten joukkoon ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
0 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta