G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Puolukka-omenahilloke

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raikas, syksyn makuinen hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakun



Raaka-aineet

2 (200 g)
omenaa
4 dl
puolukoita
1 dl
vettä
1 dl
hillo-marmeladisokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.

Vinkki

Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2 - 1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g