Kasviksia ja dippikastiketta
Valmiiksi pilkottuja kasviksia on hauska napostella päivän mittaan. Kun teet kasviksille vielä dipinkin, menevät ne vaikka leffaeväistä.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 gporkkanoita
-
Sydänmerkki-tuote200 gkurkkua
-
Sydänmerkki-tuote200 gkukkakaalia
-
Sydänmerkki-tuote200 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote8retiisiä
-
Sydänmerkki-tuote2omenaa
- Yrttikastike
-
Sydänmerkki-tuote1 prkkermaviiliä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlhienonnettua tilliä, persiljaa tai ruohosipulia
-
1 rklsinappia
-
½ tlsitruunapippuria
-
ripausjauhettua valkopippuria
-
1 tljuoksevaa hunajaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Paloittele kasvikset tarjolle.
Yrttikastike
1. Sekoita ainekset ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Lisäkkeet
Kasvislisäkkeet
Tahnat ja levitteet
Kasvikset
Maitotuotteet
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g