Yrttikala
Raaka-aineet
-
15 kgsei, annospala à 150 g
-
0.12 kgSaarioinen Sitruunamehu
-
3 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote1.5 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.46 kgKNORR Yrttikastike 3 kg / 30 L
-
0.12 kgTurun Sinappia Mieto 6 kg
-
0.5 kgMoilas Rukiinen leipämuru, pakaste
-
0.05 kgtilli, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Lado sulatetut kalapalat GN-vuokiin ja mausta Sitruunamehulla (100 annoksen ohjeesta tulee n. 6 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita vesi, Becel Ruoka, kastikeainekset ja sinappi keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kaada se kalojen päälle. Ripottele pinnalle ruismurut ja paista 170 ºC:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella tillillä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.4 g
