Ainekset

15 kg
sei, annospala à 150 g
0.12 kg
Saarioinen Sitruunamehu
Kastike
3 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
1.5 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
0.46 kg
KNORR Yrttikastike 3 kg / 30 L
0.12 kg
Turun Sinappia Mieto 6 kg
0.5 kg
Moilas Rukiinen leipämuru, pakaste
0.05 kg
tilli, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lado sulatetut kalapalat GN-vuokiin ja mausta Sitruunamehulla (100 annoksen ohjeesta tulee n. 6 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

2. Sekoita vesi, Becel Ruoka, kastikeainekset ja sinappi keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kaada se kalojen päälle. Ripottele pinnalle ruismurut ja paista 170 ºC:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella tillillä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.4 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta