Karpalo-kalkkunakastike

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

8 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
0.45 kg
0.4 kg
KNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L
5 kg
kalkkuna, reisikuutio/suikale
0.008 kg
rosmariini
1 kg
karpalomehu, laimentamaton
0.5 kg
karpalo, pakaste
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes kastike sakenee. 2. Lisää joukkoon mehutiiviste, rosmariini ja kypsät kalkkunasuikaleet (rasva 2 %, suola 0,6 %). Kuumenna ja koristele karpaloilla. 3. Tarjoa perunoiden tai täysjyväriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta