Valkosipuli-yrttiperunamuusi

Sydänmerkki



Ainekset

5.6 kg
Peruna kuorittu
2.1 kg
Maitojuoma laktoositon
0.1 kg
Ruohosipuli hienonnettu
0.05 kg
Voi laktoositon
0.05 kg
Valkosipulimurska
0.07 kg
Merisuola

Valmistusohje

1. Höyrytä perunat kypsäksi noin 25 minuutin ajan. 
2. Kuumenna maito, voi ja mausteet.
3. Soseuta perunat huolellisesti yleiskoneessa tai stimmissä.
4. Lisää kuuma maitoseos perunoiden joukkoon ja sekoita.
5. Tarjoile esimerkiksi lihapullien ja lämpimien kasvisten kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
0.7 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta