Thaibasilika maustettua härkää

Sydänmerkki



Raaka-aineet

3.8 kg
Naudanpaistipala
0.85 kg
Sipuliviipale
0.25 kg
Rypsiöljy
2.5 kg
vesi
0.42 kg
Sweet chili kastike
0.17 kg
Thaibasilika
0.13 kg
Valkosipulimurska
0.045 kg
Punaviinietikka
0.035 kg
Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0.038 kg
Merisuola
0.008 kg
Mustapippurirouhe
0.04 kg
Vaalea pikasuuruste Maizena

Valmistusohje

1. Paista naudanpaistipaloja ja sipuleita ruskeiksi kippipannulla tai stimmissä rypsiöljyssä. 2. Lisää kaikki liemiainekset ja hauduta liha miedolla lämmöllä oikein mureaksi vähintään 2 tunnin ajan, lisää vettä tarvittaessa.  3. Lisää maizena pieneen määrään vettä ja lisää suuruste ohuena nauhana kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.  4. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen ja lämpimien kasvisten kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta