Tomaattinen jauhelihaperunavuoka

Unilever Finland Oy



Ainekset

10 kg
vesi
0.7 kg
KNORR Tomaattikeitto 1 kg / 10 L
0.1 kg
KNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g
0.01 kg
mustapippuri, jauhettu
0.1 kg
rapsiöljy
chilijauhe
1.25 kg
sipulikuutio, pakaste
2.5 kg
Bertolli Pastakastike Tomaatti & basilika 2,25 L
6 kg
jauheliha nauta, kypsä
0.04 kg
Pohjantähti mausteseos, suolaton
18 kg
peruna, tuore

Valmistusohje

1. Sekoita Tomaattikeittoainekset kiehuvaan veteen ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Mausta Valkosipuli Tahnamausteella ja mustapippurilla.

2. Freesaa sipulikuutiot öljy-mausteseoksessa. Lisää joukkoon Bertolli pastakastike ja kypsä jauheliha. Mausta Pohjantähti mausteseoksella.

3. Lado kerroksittain viipaloitua perunaa ja jauhelihatäytettä. Laita päällimmäiseksi perunakerros. Lisää tomaattikeitto perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 170°C:ssa höyrypaistolla noin 1,5 h. Perusohjeesta (100 ann. à 310 g) valmistuu viisi 65mm 1/1 GN-vuokaa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Suolaa
0.3 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta